Dit & Mit Randers

Bedste genbrug i Randers

Dit & Mit Randers står som Randers’ ubestridte genbrugsdestination. Med et imponerende areal på hele 1300 m2, åbner vores butik dørene til en verden af skatte og unikke fund. Her er plads til at udforske, lade sig inspirere og gøre fantastiske opdagelser.

Beliggende i det historiske Hansen Møbler kompleks på Ribevej 3, 8940 Randers Sv, er Dit & Mit Randers hjertebarnet af Mikkel Bentzen, en sand pionér og passionist inden for genbrugskulturen. Vores mål er klart: At blive det ultimative indendørs loppemarked, secondhand mekka og genbrugsparadis i Randers – en oase for både købere og sælgere.

I september 2023 bød vi velkommen til Kids2Kids Randers, en dedikeret butik for børn og teenagere, med alt fra barnevogne og autostole til en skatkiste af skønne fund. Med denne nye tilføjelse, har vi udvidet vores grænser og er nu stolte over at præsentere os som Randers’ største loppesupermarked, med hele 2030 m2 fyldt med muligheder for skønne og unikke fund.

Nemt for sælgere

Det skal være nemt at have varer til salg hos os. Derfor har vi et system, hvor du kan oprette og holde styr på dine varer. På den måde kan du hele tiden have et overblik over, hvad der bliver solgt, og om du evt. har plads til at sætte nye varer til salg.

Derudover får sælgere også adgang til deres egen printestation, og de kan gøre brug af den, så meget de vil i deres lejeperiode. Det koster ikke ekstra.

Behageligt for kunder

Vi har mange fine genbrugsting til salg. Det betyder dog ikke, at butikken er uoverskuelig. Vi har stort fokus på at gøre butikken behagelig at handle i. Derfor har vi bl.a. ekstra meget plads mellem reolerne, så du ikke føler dig klemt.

Vi har åbent alle ugens dage samt de fleste helligdage, og vi har altid gratis parkering.

Har du spørgsmål. er du altid velkommen til at kontakte os på (+45) 71 990 992 eller hej@ditogmitranders.dk.

Ejer

Vil du vide mere om vores loppemarked? Så kontakt os gerne

Du kan leje en reol i fire uger for 499 kroner 6 uger 699 kroner 12 uger for 1320 kroner. Vi tager 17 % af salget i provision. Mangler du flere informationer om vores indendørs marked eller leje af stande, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon (+45) 71 990 992, eller send os en e-mail på hej@ditogmitranders.dk.