Om Dit & Mit Randers

Bedste genbrug i Randers

Dit & Mit Randers er Randers’ største genbrugsbutik. Butikken har et areal på 1300 m2, og vi kan derfor tilbyde et kæmpe udvalg af genbrug og masser af plads mellem standene.

Butikken er beliggende i den gamle Hansen Møbler butik på Ribevej 3 8940 Randers Sv. Bag Dit & Mit Randers står Mikkel Bentzen, der er passioneret omkring genbrug. Vi vil gerne være det bedste indendørs loppemarked, secondhand marked og genbrugsbutik i Randers – både for købere og sælgere.

Nemt for sælgere

Det skal være nemt at have varer til salg hos os. Derfor har vi et system, hvor du kan oprette og holde styr på dine varer. På den måde kan du hele tiden have et overblik over, hvad der bliver solgt, og om du evt. har plads til at sætte nye varer til salg.

Derudover får sælgere også adgang til deres egen printestation, og de kan gøre brug af den, så meget de vil i deres lejeperiode. Det koster ikke ekstra.

Behageligt for kunder

Vi har mange fine genbrugsting til salg. Det betyder dog ikke, at butikken er uoverskuelig. Vi har stort fokus på at gøre butikken behagelig at handle i. Derfor har vi bl.a. ekstra meget plads mellem reolerne, så du ikke føler dig klemt.

Vi har åbent alle ugens dage samt de fleste helligdage, og vi har altid gratis parkering.

Har du spørgsmål. er du altid velkommen til at kontakte os på (+45) 71 990 992 eller hej@ditogmitranders.dk.

Ejer

Vil du vide mere om vores loppemarked? Så kontakt os gerne

Du kan leje en reol i fire uger for 499 kroner 6 uger 699 kroner 12 uger for 1320 kroner. Vi tager 15 % af salget i provision. Mangler du flere informationer om vores indendørs marked eller leje af stande, hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon (+45) 71 990 992, eller send os en e-mail på hej@ditogmitranders.dk.