Om Kids2Kids

Kids2Kids Randers

Vores Kids2Kids-afdeling har børnene i fokus, og derfor har vi både en babylounge, hvor man kan amme og skifte ble, og et legerum, hvor jeres børn kan tegne eller se tegnefilm. Til teenagere har vi reserveret en række reoler kun til teenagetøj og ting til teenageværelset.
Kids2Kids Randers udgør 730 m2 butik. Der er hele 1,6 meter imellem vores reoler, og der er altså plads til, at 2 barnevogne kan komme forbi hinanden.

Vil du have en stand i Kids2Kids?

Når du bestiller en stand i Kids2Kids, er det første, du skal gøre at logge ind på din profil og oprette dine varer. herefter kan du få printet labels og prismærker.
Når alle varerne er oprettet, kan du komme forbi butikken og sætte dine varer på plads. Vi har bøjler og reol klar, og har du behov for det, har vi et stort område, hvor du kan stå og mærke varerne op. Har du større ting som f.eks. en barnevogn, har vi også pladser til dem.
Sælgere får også adgang til deres egen printestation, og de kan gøre brug af den, så meget de vil i deres lejeperiode. Det koster ikke ekstra.
Det er en god ide at komme forbi butikken løbende for at holde standen i orden og evt. sætte nye varer til salg.

Har du spørgsmål?

Overvejer du at få en stand i vores Kids2Kids-afdeling? Du kan altid kontakte os på (+45) 71 990 992 eller hej@ditogmitranders.dk.