Betingelser

Dit & Mit Randers ApS & Kids2Kids Randers (CVR 39 77 72 15) er en forretning, der tilbyder stand leje til kunder, der ønsker at sælge deres varer. Deres filosofi er at skabe de bedste rammer for salget og har derfor etableret nogle regler og betingelser for både kunder, stand lejere og forretningen.

 

Lejere af stande kan vælge mellem en række stand typer og størrelser til forskellige priser. Betaling sker umiddelbart efter bestilling og priserne er angivet i danske kroner. Lejere betaler 17 % i kommission til forretningen af det samlede salg. Der er 14 dages fuld fortrydelsesret for booking af stande, men hvis lejeperioden starter indenfor 14 dage fra booking, afskrives man sin fortrydelsesret.

Udbetaling af ens salg, bliver altid gjort op hver den første i måneden. Og pengene er på jeres konto 3 til 6 Bank dage derefter.

Standene kan bestilles online, pr. e-mail eller telefon eller ved at besøge butikken.

Alarmer kan tilkøbes eller lejes for 1 kr. stk. Standene lejes i hele uger og betales forud.

Opfyldning af standene foregår hverdage fra kl. 10 til 17:30 og weekender og helligdage fra kl. 10 til 17.

Husk at tjekke ind ved opstart, samt tjekke ud når i tømmer jeres stand.

Gulvstande i Dit & Mit Randers skal opsiges med 14 dags varsel, hvis dette ikke sker fortsætter gulvstanden 12 uger mere.

Tømning af ens stand ved endt bookning, er på slut datoen og inden kl 17 på dagen.

Det er lejerens ansvar at indberette korrekte oplysninger til told og skat, hvis de driver forretning fra standen. Det er ikke tilladt at sælge våben, sprængstoffer, farlige materialer eller fødevarer på standene med mindre der er en undtagelse, der er godkendt af forretningen.

Kommissionsvarer og brugt varer er som udgangspunkt uden returret og købt som beset.
Alle købte varer kan returneres såfremt de ikke har forladt butikken og bon fremvises.
​Skulle der være fejl og mangler ved en ting du har købt, så tag den med sammen med din bon. Så vurdere vi objektivt om du kan få dine penge retur fra stand lejeren.

For yderligere information kontakt:

Dit & Mit Randers på telefon 71 990 992 eller e-mail ditogmitranders@gmail.com

Kids2Kids Randers på telefon 71 995 672 eller på e-mail kids2kidsranders@gmail.com